A legjobb földrajztanulás az, ha az ember világot lát.

Menta Travel-Luxus és Nászút

Menta Travel-Luxus és Nászút

Eláruljuk miért kerül 3-4 millióba 1 hét a Maldív-szigeteken

2018. október 18. - Székelyi Tímea L

 

 

5.jpg

Nászutasaink körében a legkeresetteb úti cél a Maldív-szigetek . Nem félrevezetés, ha azt írom, hogy már a legkedvezőbb szállodák is óriási hatással vannak azokra, akik először utaznak ide. A türkizkék tenger és a finom, hófehér púderhomok már önmagában hatalmas vonzerő. Egy hidroplánnal való utazás az atollok felett azonnal könnyeket csal az ember szemébe.

Egy 6 csillagos szállodát szeretnék bemutatni olvasóinknak, hogy egy kicsit beleláthassanak abba, miért is olyan borsos az ára egy-egy hotelnek. Mit kell megfizetnie a vendégeknek és milyen extrákat nyújtanak a szállodák.

One & Only Reethi Rah ******

A hotel gyorshajóval  csupán 45 percre található Male-tól és már a kikötőben egy YACHT várja a vendégeket az alap hajó helyett!

Ez a szálloda az első ott tartózkodás alkalmával leveszi a vendéget a lábáról, a legnagyobb katarzist mégis csak a következő alkalom fogja nyújtani, ami miatt fel sem merül senkiben, hogy valaha másik szállodában lakjon, ha ismét a Maldív-szigetekre utazik.

Mindenkinek át kell élnie azt az érzést, amikor egy év elteltével, érkezésünk után 5 perccel a kedvenc borunkkal kínál kérdés nélkül a sommelier. Meglepettségében azt hinné az ember, csupán véletlen, de hamar fel kell ismernie, hogy ennyi véletlen nem létezik. A személyzet emlékszik a kedvenc dalunkra, arra, hogy hogyan fogyasztjuk reggelente a kávét, hogy a steaket mennyire átsülten szeretjük, hogy melyik asztalnál vacsoráztunk minden este.

Fantasztikus és egyben hihetetlen, hogy az ember mindig úgy érzi, mintha egyedül lenne ezen a szigeten. A vízparton, vagy akár az éttermekben is alig találkozunk a személyzeten kívül másokkal. Azonban a koktél esteken rá kell döbbennünk, hogy nagyon sokan laknak még rajtunk kívül is a szállodában!

Apróságok, - mint például a beépített hangszórók a teraszon, melyben kristály tisztán szól a szobában bekapcsolt zene, - teszik még romantikusabbá napjainkat.

Az ételek kifogástalan minősége méltó a szálloda kategóriájához, minden igényt és ízvilágot kielégítő. Itt mindenből csak a legjobbat kapja az ember!

Az alap ellátás a reggeli, irodánk ezen szálloda esetében mindenképpen a félpanziót javasolja, mivel sokkal kedvezőbb, mint a helyszínen az a’la carte étkezés.

A tematikus estek garantálják az itt eltöltött idő alatt a feledhetetlen kulináris élményt.

Minden villához butler szolgáltatás jár, így a nap 24 órájában rendelkezésünkre áll privát segítőnk, akit egy mobiltelefonon keresztül hívhatunk. Emiatt egyáltalán nem zavaró a jelenléte, viszont biztosítja az abszolút pihentető nyaralást, „semmittevést.” Hiszen a One & Only koncepció a magas minőség mellett az ember privát szférájának tiszteletben tartására épül!

2019-es árak tekintetében a szálloda 8000 Eur/2 fő/7 éj-től foglalható, de bátran állíthatom, hogy az itt töltött idő megfizethetetlen élményt nyújt,még azoknak is, akik a világon sok gyöngyörű szállodában megfordultak már.

 https://www.oneandonlyresorts.com/one-and-only-video#! 

További Maldiv-szigetek-i szállásokról itt olvashat!

A bejegyzés trackback címe:

https://travelwithmenta.blog.hu/api/trackback/id/tr6914307607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása